Varga Szabolcs Péter Társelnök, digitalizációs, ipar4.0 és energiagazdálkodási szakértő

Varga Szabolcs
Szakterület
  • Gyártórendszerek és logisztikai rendszerek digitális oldala,
  • digitális gyárak,
  • gyártásirányítás és ütemezés,
  • intelligens gyártási folyamatok és rendszerek,
  • változások és zavarok kezelése összetett termelési struktúrákban,
  • elosztott termelési rendszerek,
  • hibrid mesterséges intelligencia módszerek és gazdasági, műszaki alkalmazásai
Tanulmányok
  • Nyugat-Magyarországi Egyetem: energiagazdálkodási szakmérnök,
  • Cisco CCNA mérnök,
  • Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, számítástechnika tanár

Informatika-technika szakos tanár és energiagazdálkodási szakmérnök. Gyakorlati tapasztalatait magyar és multinacionális távközlési, informatikai és rendszerintegrátor cégeknél szerezte. Az ügyfelekkel való együttgondolkodás során folyamatosan keresi a hatékonyság növelési lehetőségeket. Ráébredt arra, hogy a digitális technológiát gyártó és szolgáltató cégek nem lehetnek öncélúak, a technológiát minden esetben az adott felhasználó szükségletei szerint célszerű kialakítani, mindezt környezettudatos szemlélettel.

“Környezettudatos gondolkodással a rendszer hatékonyságot kell fókuszban tartani. A fejlesztéseknél nem lehet csak az adott területre fókuszálva átalakítani a folyamatokat, bevezetni a rendszereket, meg kell vizsgálni a környezetét a környezeti hatását, mivel hozhatjuk ki a legtöbbet a rendszerből? Hogyan tudunk hatékonyabbak, környezet tudatosabbak lenni? Józan ésszel a teljes rendszert/folyamatot kell vizsgálni!”

Így kezdett el foglalkozni az energia és működési hatékonyságot támogató informatikai rendszerekkel is. Rendszerszinten gondolkodik, jól látja az összefüggéseket, kapcsolódási pontokat, lehetőségeket. Keresi az újdonságokat, a fejlődési lehetőségeket a digitalizáció és a fizikai világ kapcsolatában. Előre mutató megoldási javaslatokat ad, a felmerülő problémákban a megoldandó feladatot látja, és szívesen köti össze a megoldási folyamat lehetséges résztvevőit.

Kapcsolati adatok

+36 20 966-61-98

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!