Tömpe László A Magyar DigiLean Egyesület elnöke, tapasztalt LEAN és TPM tanácsadó, Címzetes egyetemi docens

Szakterület
  • Lean és TPM rendszerépítés
  • Képzések, tanácsadás
  • Szervezetfejlesztés
  • Workshopok
  • Menedzsment tanácsadás
Tanulmányok
  • Miskolci Egyetem, Gépészmérnöki Kar

Okleveles gépészmérnök diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte 1998-ban. A lean management területén 30 különféle, egymásra modulárisan felépített hatósági engedélyes képzést dolgozott ki. 2006-ban létrehozta az ország első lean szakmai központját (LeanCenter), mely azóta is meghatározó szereplője a lean szakterületnek. A Pannon Egyetem címzetes egyetemi docense. 

“A lean menedzsment és a TPM menedzsment rendszere is jóval több, mint eszközök vagy módszerek halmaza. Szervezetfejlesztés, együttműködés, kreativitás, következetesség, kultúra építés szükséges a fenntartható és valóban jól működő szisztéma kialakításához. Együttműködési és technikai – vagy ha úgy tetszik soft és hard – ciklusok egymásba fűződő folyamata képes egyedül fenntartható eredményeket produkáló lean rendszereket alkotni. Hiszem, hogy kitartó közös munkával többet lehet elérni, mint képzések sokaságával!”

Az országos hírű AdrenaLEAN és MyLEAN konferenciák elindítója és névadója. Stratéga, aki rugalmasan tud eleget tenni a változó piaci igényeknek. A hatékonyság, a folyamatszemlélet és a lean menedzsment megszállottja. Szakterületei: a lean és TPM gyakorlati alkalmazása, az átállások optimalizálása, a gyakorlati workhopok lebonyolítása valamint a lean rendszerek kiépítése és újraélesztése. Elhivatott szakember, coach, tapasztalt lean/TPM tanácsadó. Magyar és angol nyelven is tart képzéseket, előadásokat hazánkban illetve külföldön is. Az értékteremtésre koncentrál, folyamatosan keresi a fejlesztési lehetőségeket. Kapcsolatépítő,  kapcsolatkereső.

Kapcsolati adatok

+36 88 326-186
8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15.

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!