Német István Titkár, Automatizálási menedzser, Enterprise Communications Magyarország Kft.

Német István
Szakterület
  • Ipari automatizálás és robotika
  • Gyártási folyamatszimuláció
  • Adatmenedzsment és analitika
Tanulmányok
  • Okleveles gépészmérnök, Miskolci Egyetem
    (Szerszámgépek és Mechatronika szakirány)

Egyetemista koromtól műszaki és informatikai területen dolgozom, rajongok az innovatív szoftveres és gépészeti megoldásokért. Pályafutásomat műszaki rajzolóként kezdtem, az egyetem után gépészmérnökként dolgoztam, ahol erős szakmai alapokat szereztem a termékfejlesztés és a gyártástervezés területein.

„Az innovatív ötletekből kitartó munkával olyan dolgokat tudunk létrehozni, ami alapjaiban képes megváltoztatni a jelenlegi folyamatokat. Hiszek abban, hogy megérkeztünk az ipari automatizálás új szintjére, ahol az ember a robottal közösen dolgozik, ahol a gyártóegységek digitalizálásával hatékonyabb folyamatokat hozhatunk létre és ahol a valós idejű adatok elemzésével a nem várt meghibásodások jelentős része megjósolható, ezáltal prediktív karbantartás végezhető.”

Ezután projektvezetőként egy új szemléletet ismertem meg, ahol a hosszútávú időtervek, a pontos kommunikáció és a megtérülés került előtérbe. Ezt követően műszaki szoftveres értékesítőként a megszerzett tapasztalatok mellett, a tárgyalástechnika és az emberismeret kiemelt szerepet kapott. Jelenleg kifejezetten ipari automatizálással foglalkozom, szakterületem a gyártási folyamat- és robotszimuláció, illetve a valós idejű adatelemzés. Naprakészen követem az innovatív műszaki technológiákat és folyamatosan fejlesztem az ipari szoftveres tudásomat.

Kapcsolati adatok

+36 20 591 0661
1138 Budapest, Váci út 117-119. - VÁCI GREENS, „A” Irodaház VI. emelet

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!