Lázár Csaba Cégvezető, BeeWaTec Hungária Bt

Szakterület
  • Csővázas termeléstámogató rendszerek tervezése, kivitelezése és kereskedelme
Tanulmányok
  • Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskola (GAMF) – Műszaki menedzser marketing szakirány

  • Budapesti Gazdasági Egyetem, Pénzügyi és Számviteli Kar – Mérnök szakközgazdász

Műszaki menedzserként végeztem 2000-ben a kecskeméti Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolán (GAMF), majd 2006-ban a Budapesti Gazdasági Egyetemen, mint Mérnök szakközgazdász. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a pályafutásom során számos területen kipróbálhattam magam, és talán ennek is köszönhető, hogy több oldalról megismerhettem a vállalatokat és beleláthattam több terület működésébe, folyamataiba. Jelenleg a BeeWaTec Hungária Bt. cégvezetőjeként dolgozom. Itt találkoztam komolyabban a LEAN menedzsmenttel, KAIZEN-nel, ipar 4.0-val, robotizálással.

A siker titka „Ha nem tudsz repülni, hát fuss. Ha nem tudsz futni, hát gyalogolj. Ha nem tudsz járni, hát mássz. Bármit is teszel, nem állhatsz meg: menned kell az utadon előre.” – Martin Luther King

A BeeWaTec-nél több autógyárat, autóipari vállalatot ismertem meg, akikkel sikerült nagyon jó kapcsolatot kialakítani, akik stratégiai partnerként tekintenek ránk, és megfogadják, sőt kérik a szakmai tanácsainkat. Számos egyetemi rendezvényen voltam előadó. A Neumann János Egyetemen többször voltam államvizsga elnök ill. logisztikai verseny zsűrielnöke.

Kapcsolati adatok

+36 20 448 0151
6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 8.

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!