Kőhalmi József Ügyvezető, FALCON-VISION Műszaki Fejlesztő és Szolgáltató Zrt

Kőhalmi József FALCON
Szakterület
  • Minőségellenőrzés
  • Méréstechnika
  • Machine vision
  • Projekt management
  • Termeléskövető (track & trace) rendszerek
Tanulmányok
  • Budapesti Műszaki Egyetem

Okleveles villamosmérnök. Diplomáját a Villamos Gépek és Készülékek szakon a Budapesti Műszaki egyetemen szerezte 1979-ben. A végzés után néhány évig kutatómérnökként dolgozott a Ganz Villamossági művek megbízásából az egyetemen. Utána speciális méréstechnikai problémák megoldása, a mérések kidolgozása és megvalósítása volt a feladata itthon és külföldön egyaránt.
1989-től az ASK Kft-ben HW és SW fejlesztő mérnökként dolgozott. Itt került kapcsolatba a képfeldolgozáson alapuló minőségellenőrzéssel. Az általa vezetett csoport elsősorban az igényes tömegtermelést végző, főleg autóipari beszállítók termékeinek ellenőrzését végző berendezések fejlesztésén dolgozott – úttörőként, az akkor még gyerekcipőben járó számítógépes képfeldolgozás területén.

“Nem hibázunk, hanem változatokat készítünk és optimalizálunk és valljuk, hogy „Jobb, ha az áru hozza vissza a Vevőt, mintha a vevő az árut”.”

1996-ban alapította meg a Falcon-Vision nevű céget, ami az ipari képfeldolgozáson alapuló minőségellenőrző rendszereket fejleszt elsősorban autógyáraknak és autóipari beszállítóknak. 2006 óta a Falcon-Vision ZRt igazgatóságának tagja. 

 

Nagy tapasztalattal rendelkező elhivatott szakember, aki szívesen osztja meg tudását és tapasztalatait képzések, konzultációk  során. Tanácsadóként hasznos közreműködő a minőségellenőrzési folyamatok kialakításában, az azokban alkalmazott rendszerek kiválasztásában, specifikálásában. Jó kommunkációs képességekkel rendelkező (angol nyelven is), nyitott gondolkodású partner, akinek a célja a termékek jó minőségének biztosítása korszerű, hatékony módszerekkel.

 

Kapcsolati adatok

+36 20 938 78 08
1043 Budapest, Dugonics u. 11

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!