Klem Krisztián Ügyvezető, folyamat és digitalizációs tanácsadó, ipari szakértő

Kulcsár Alexandra
Szakterület
  • Lean projektek, folyamatfejlesztés
  • Layout és logisztika
  • Robotizációs, automatizációs megoldások
  • Áttelepítési projektek, transzferek
  • Termelés bővítés, új termelési egységek kialakítása
  • Projektmenedzsment
  • Menedzsment, felső vezetési konzultáció, direkt támogatás, coaching
Tanulmányok
  • Járműgépész mérnök

A diploma után 6 évig kutató-fejlesztő mérnökként dízelmotorok fejlesztésével foglalkozott. Hamar kiderült a szakmai munka mellett a projektekhez és a folyamatokhoz való affinitása, így a pályája további részében ebbe az irányba indult el. A fő fókusz a gyártás és a gyártástámogatás volt. Projektvezetőként, gyártáselőkészítés és új termék bevezetés során számtalan gyártási és ipari technológiát ismert meg, emellett a gyártáshoz kapcsolódó támogató funkciókban is tapasztalatot szerzett. Később felső vezetőként, TIER2-es autóipari beszállító gyárak, illetve nem autóipari gyár gyárigazgatójaként dolgozott. A feladat mindig a gyártás stabilizációja, és a fenntartható termelés, szervezet és operáció kialakítása és a termelékenység és hatékonyság fejlesztése volt.

„Számomra a Lean és a folyamatfejlesztés nem cél, hanem egy út , illetve egy eszköz. – Befektetés és költség, amelynek megtérülése kell legyen. Tapasztalat szerint a bevezetett változások, folyamatok fejlesztése, Lean projektek digitális megoldások és szervezetfejlesztés nélkül nem fenntarthatóak. Szükségszerűen összekapcsolódnak, amelyek erősítik egymást.”

2015-ben kezdett Ipar 4.0 megoldásokkal foglalkozni. Az első generációs szoftver után, 2020-ra elkészült egy modern, aktív folyamatfelügyeletre alapúló MES szoftver, amelynek ötletgazdája és fejlesztési tanácsadója volt és jelenleg is tulajdonosa. A több mint 21 éves gyártói, folyamat és vezetői tapasztalat alapján alakultak ki a funkciók.

Kapcsolati adatok

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!