Illyés Péter Lean menedzsment, Ipar 4.0 és Innovációs szakértő

Szakterület
  • Lean rendszerépítés
  • Ipar 4.0 rendszerek építése és minősítése
  • Innováció menedzsment
  • Workshopok
  • Menedzsment tanácsadás
  • Képzések, tanácsadás
Tanulmányok
  • Eötvös Lóránd Tudományegyetem, fizikus
  • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, orvosbiológiai mérnök

A LeanCenter lean tanácsadói és tréneri csapatának oszlopos tagja. Fizikusként kezdett, majd mérnöki és tanári diplomát szerzett, három gyermek édesapja. Multinacionális környezetben indult szakmai útja, mint projekt mérnök. Figyelme hamar a működés- és folyamatfejlesztés felé fordult. 6 Sigma, lean, folyamatfejlesztési módszertanok, projekt management, humán management és irányítási rendszerek terén tudatosan képezte tovább magát. Termelési, műszaki, majd pedig adminisztratív területeken töltött be vezető szerepet, mindenütt rendszer és folyamat fejlesztési célokkal.

„Végső soron minden gazdasági tevékenység három szóba sűríthető: ember, termék és profit. Az első az ember. Ha nincs jó csapatunk, a másik kettővel sem jutunk sokra.” (Lee Iacocca)

Amire tudatosan támaszkodik, az nem más, mint gyermekkorának tiszta nevelési elvei: a fenntartható rend, teljesíthető és elfogadható szabályok, logikusan szervezett és egyértelmű működés, a tervezhetőség, és az emberek tiszteletén alapuló, egymáshoz való viszony a számomra fontos ismérvek. Igazi építkező, rendíthetetlen tenni akarással, világra való nyitottsággal és innovatív szemlélettel. A közösség erejében hisz.

Kapcsolati adatok

+36 30 799 28 58

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!