Czifrák Gábor Közgazdász szakokleveles gépészmérnök, Értékesítési vezető Enterprise Communications Magyarország Kft.

Szakterület
  • Ipari tervezési és gyártási folyamatokat támogató szoftverek
Tanulmányok
  • Okleveles gépészmérnök, Budapesti Műszaki Egyetem
  • Közgazdász, Pénzügyi és Számviteli Főiskola

Okleveles gépészmérnök diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte 2000-ben.

A munkája kapcsán szerzett tapasztalatok alapján a gépészmérnöki diplomáját 2004-ben kiegészítette a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett közgazdász diplomával. A két végzettségének a kombinálásával az vállalatokat nem csak mérnök, és nem is csak közgazdász szemmel, hanem integráltan mérnök-közgazdász szemmel vizsgálja.

Hivatásának tekinti, hogy a magyar vállalatok mind műszaki, mind gazdasági szempontból a lehetőségeikhez mérten a leghatékonyabban működjenek és ki tudják aknázni a magyar emberek kreativitásában rejlő értékeket. Az általa forgalmazott ipari szoftver és hardver megoldások alkalmazásánál, használatánál kiemelt figyelmet fordít a felhasználó emberekre, mert hisz abban, hogy az ember a kulcsa mindennek, még most is a mesterséges intelligencia időszakában, mert az MI-t is alapvetően az ember alkotta meg, és az ember által leírt szabályok alapján tud egy rendszer öntanulóan is fejlődni.

“Hiszem, hogy az ügyfelek felé való nyitott, elfogadó, megértő odafordulással, egyenrangú, együttműködő kommunikációval, közös erőfeszítéssel és munkával, olyan ipari tervezési és gyártási folyamatokat támogató rendszereket tudunk alkotni az ügyfeleinkkel, amelyek üzleti előnyöket biztosítanak számukra a versenytársaikkal szemben!”

Célja, hogy az ügyfeleinél, mind a tulajdonosi kör, mind a vezetők, mind pedig az alkalmazottak megtalálják a saját előnyüket és értéküket az adott szoftver eszközök használata során. Hobbija a pszichológia, az emberek egyedi viselkedésnek és működésének megértése. Csapat- és együttműködő hálózatépítő.

Kapcsolati adatok

+36 30 430-5526
1138 Budapest, Váci út 117-119

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!