Brányik Tibor Alelnök, Ügyvezető, Trigo Precíziós Méréstechnika Kft.

Szakterület
  • Minőségvizsgálatok,

  • Méréstechnika,

  • Management, szervezetfejlesztés

Tanulmányok
  • Okleveles Gépészmérnök, Miskolci Egyetemen (logisztika)

  • Corvinus Egyetem/KTI, Vezetés-Szervezés

Okleveles Gépészmérnökként végeztem 1996-ban a Miskolci Egyetemen, majd 2006-ban a Corvinus Egyetemen, mint vezetés-szervezési szakértő. Klasszikus gépészmérnöki (tervezési) feladatokat csak az egyetem alatt a családi vállalkozásban csináltam, majd a végzés után főleg termelésszervezéssel, gyártásvezetéssel foglalkoztam. 2001-től ügyvezetői pozícióban láttom el a feladatokat, műanyagfeldolgozó, elektronikai, mechatronikai gyártó cégeknél. 2010-től a szolgáltatói “oldalt” képviselem, mint a Trigo Precíziós Méréstechnika Kft. ügyvezetője.

”Lead, follow or get out of the way”

“A DigiLean Competence Hub küldetését, tagjait és alapítóját megismerve nem volt kérdés számomra, hogy én illetve az általam képviselt cég tagja szeretne lenni ennek a kezdeményezésnek. A DLCH azokat az érékeket képviseli, amit fontosnak tartok az üzleti életben, mint EGYÜTTMŰKÖDÉS, ÉRTÉKTEREMTÉS, DIGITALIZÁCIÓ, INNOVÁCIÓ. A folyamatosan bővülő DLCH olyan kompetenciákat egyesít, ami lehetőséget ad a vevők/partnerek részére, hogy egy helyen megtalálja a mindennapi kihívásira a megoldást. Jó tartozni egy ilyen CSAPATBA!”

A szakmámnak választott gépészmérnöki feladatokhoz igyekszem közel maradni és a projektekben a kollégáimat támogatni a különböző technológiai területeken gyűjtött tapasztalatokkal. Az Innováció és az értékteremtés azok a területek, amikkel szívesen foglalkozom, beszélgetek róluk és támogatom. Fontosak számomra az emberi kapcsolatok és üzleti együttműködés, mindezért több szervezet, klub egyesület tagja vagyok. A több mint 10 éves  Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarai tagság mellett a Német Gazdasági Klubban elnökségi tagjaként is tevékenykedem. 

Kapcsolati adatok

+36 30 318 7804
1102 Budapest Szent László tér 20.

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!