Állapotmonitorozás tároló helyiségekben

NOx_01
Állandó hőmérséklet- és páratartalom figyelés a tároló helyiségekben
Élelmiszer tárolása közben sokszor előfordul, hogy a hőmérsékletet és a páratartalmat bizonyos határokon belül kell tartani. Ezen értékek kézi ellenőrzése és dokumentálása időigényes lehet, különösen nagyméretű tárolóhelyeknél, ahol számos különböző mérési pont található.

Terület

A kombinált hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő (M12MFTH) az akkumulátorral működő DX80 csomóponton keresztül továbbítja az adatokat a DX80 vezetéknélküli átjáróhoz a kapcsolószekrényben. Onnan az adatokat Modbus RTU-n keresztül továbbítják a Turck Felhő Gateway-hez (TCG20), amely ezt követően továbbítja az adatokat a Turck Cloud-hoz, akár Wi-Fi, akár UMTS segítségével. A vezetéknélküli kapcsolatnak köszönhetően nincs szükség hozzáférésre a vállalati hálózathoz, így kiküszöbölhetjük a hálózathoz való hozzáférés lehetséges biztonsági kockázatait.

Megoldás

Állapotmonitorozó rendszerek a biztonságért és hatékonyságért

Az adatokat a TCG20-ból a felhőbe továbbítják egy titkosított Kolibri felhőprotokollon keresztül, amely megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek (titkosított adatátvitel a TLS 1.3, AES128 / AES256 szerint). A Turck felhő megoldása a Turck adatközpontjában vagy az ügyfél telephelyén található szerveren is elhelyezhető. Ez lehetővé tesz egy privát felhőmegoldást internetkapcsolat nélkül.

A Felhő összefoglaló nézete világosan mutatja az összes szenzor adatait. Nem szükséges programozói tudás a nézetek vagy az automatikus SMS és Email értesítések beállításához – a Turck szemlélete az, hogy beállítás, nem programozás. Bárki, aki ismeri a szokásos számítógépes szoftvereket, képes lesz konfigurálni a hosszútávú trendek rögzítését vagy a riportok CSV-fájlokként történő létrehozását.

eredmény

Az állapotfelügyeleti rendszer növeli a biztonságot a raktárak monitorozásakor minimális személyzet és erőforrás igénye mellett.

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!