Posta Attila Ügyvezető, Ipari digitalizációs szakértő, tanácsadó, Quantic Hungary Kft

Posta Attila
Szakterület
  • anyagáram, értékáram elemzés, folyamatok digitalizációja

  • folyamat kontrolling rendszerek

  • valós idejű adat alapú döntéstámogatás  
  • termelésirányítási rendszerek
  • analitika, üzleti intelligencia
  • termelésütemezés
  • karbantartás TPM, prediktív megoldások
Tanulmányok
  • villamosmérnök,

  • Pannon Egyetem Ipar 4.0 adat és rendszertudományi szakmérnök

Autóipari beszállítói láncban szerzett operatív és stratégiai vezetői tapasztalatra alapozva kezdtük saját, szenzoros adatgyűjtés alapú gyártáskontrolling rendszereink fejlesztését még jóval az Ipar 4.0 direktíva megjelenését megelőzően. Kiterjedt gyártási és termelés menedzsment tapasztalattal, az új technológiák naprakész ismeretével, már tudatosan kereskedelmi termék fókusszal hoztuk létre a Cloudberry MES termelésirányítási rendszert. Iparág függetlenül, folyamat fejlesztés és kontrolling megoldások tekintetében végzek szakértői tanácsadói tevékenységet, tartok tréningeket szemináriumokat, illetve előadóként részt veszek hazai és nemzetközi konferenciákon.

“A fejlesztési tevékenység gerincét a vállalkozás folyamatainak elemi alkotó elemekre bontása és azok matematikai-statisztikai módszerekkel történő digitális feldolgozása alkotja.  A termelési hatékonyság növelése egy bizonyos pontig az adott szakma vagy iparág keretein belül is lehetséges jobb eszközök használta vagy épp fejlettebb eljárások, technológiák adaptálása által. Ezen a ponton túl azonban minden, a hatékonyság növelésére irányuló erőfeszítés korlátokba, problémákba ütközik. Hagyományosan a fejlesztési és javító intézkedések tervezése során gyakran feltételezésekre, intuíciókra hagyatkozunk, amely bizonytalanságot okoz a várható kimenetek és eredmények tekintetében.”

A fejlett digitális megoldások bevezetését megelőzően feltétlenül szükséges a kiinduló állapot mérésekkel igazolt rögzítése, amelyhez javító intézkedéseink eredményességét mérhetjük. A rendszerek megvalósításának tervezési szakaszában először a reálisan elérhető, megtérüléssel igazolható beruházások meghatározása történik, majd a megvalósítás lépéseinek rétegeinek meghatározása.

A fenntarthatóan üzemeltethető ipari digitalizációs megoldások bevezetése a jelenlegi folyamatok átvilágításával, felülvizsgálatával, szükség szerinti átalakításával kezdődik. Az optimalizált anyag és értékáram objektív adatokkal támogatott kontrollja a termelő terület teljes transzparenciáját biztosítja, a kiépítettség szintjének megfelelő részletességgel. Célunk a folyamatok átláthatóságának biztosítása rugalmasan alakítható, gyorsan megtérülő technológiával és a kulcs területek integrációjával (emberek – információ – eszközök).

Kapcsolati adatok

+36 30 394-70-00
1124 Budapest, Fürj utca 2

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!