Kovács Vilmos Levente Ügyvezető, Simplexion Informatikai Kft

Szakterület
  • informatikai biztonsági szakértelem
  • egyedi szoftverfejlesztés
  • informatikai infrastruktúra üzemeltetés
  • egyedi vezérlő elektronika tervezés és kivitelezés
  • mikrokontrolleres környezetben is
  • digitális transzformációs szakértő
  • ipari hatékonyságfejlesztési szakértő
Tanulmányok
  • Bánki Donát Műszaki Főiskola szervező és informatikai szak – szervező mérnök

  • Cerified Information System Auditor

Pályáját IT biztonsági szakértőként kezdte, majd tranzakciós banki szakértő lett. Az irányítás technikával egy nemzetközi hűtőipari projekt kapcsán ismerkedett meg. Ma a gyártó sorok mellett segít a gyártás hatékonyabbá tételéhez szükséges adatok gyűjtésében és kiértékelésében. E mellett innovatív fejlesztésekkel támogatja ügyfeleit üzleti folyamataik digitalizálásában.

“Adatok nélkül vakon vagyunk. De az adat önmagában nem jelent semmit, csak saját kontextusában. Mi arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb termeléshez kötődő adatot összegyűjtsünk, hogy ezekből számíthassuk a gépkihasználtságot, a humán teljesítményt és az elkészülő termékeket. Az adatokból áttételesen következtetni tudunk az elkészül termékek darabszámára és féleségére, valamint az alapanyag utánpótlási igényekre”

Üzletfejlesztőként elsősorban azért felelek, hogy ügyfeleink számára megvalósítási koncepciókat dolgozzak ki a minőség, vagy hatékonyságfejlesztés kapcsán felmerülő igényekre

Kapcsolati adatok

1096 Budapest, Vendel utca 11.

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!