Dr. Kádár Botond Ügyvezető, EPIC Innolabs Nonprofit Kft

Szakterület
  • Digitális Gyártás
  • Gyártási és logisztikai rendszerek optimalizálása
  • Gyártási folyamatszimuláció
  • Ipari adatelemzés és analitika
Tanulmányok
  • Budapesti Műszaki Egyetem – Gépészmérnök Msc.
  • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, Közgazdasági szakokleveles mérnök

A Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnök Karán végzett gépgyártástechnológia szakirányon 1993-ban. Már egyetemista korában is inkább vonzotta a számítástechnika, ezért döntött úgy, hogy tovább tanul, majd a doktori munkáját a SZTAKI-ban végezte. Már az 1990-es években találkozott az ipari digitalizációval, a nagyon korai I4.0 kutatásokkal és az akkor még olyan fejlesztés alatt álló technológiákkal, amelyek a mai Ipar 4.0 trend pillérei.

„Kishitűen sokan gondolják úgy, hogy az ipari digitalizációs fejlesztések a kiváltságosoké, ami nagy befektetés mellett bizonytalan megtérüléssel párosul, ezért elvből ellene vannak. Mások pénzt és erőforrást sem kímélve vágnak bele olyan projektekbe, amelyeknek még nem jött el az ideje, így nem hozhatják meg a várt eredményeket. Hiszem, hogy mindazoknak, akik ezen a „digitalizációs tengeren” hajóznak, transzparens együttműködés keretében és egy tapasztalatokkal felvértezett precíz iránytűvel utat tudunk mutatni és segíteni, hogy minden hasonló fejlesztési sikeres lehessen.”

Kiemelt területe a Digitális Gyártás és ezen belül is az anyagáram szimuláció és kapcsolódó optimalizálás, amelyben széleskörű szakmai tapasztalatát szerezte. A témában több kutatási és fejlesztési projektet vezetett, jelenleg is több nemzetközi tudományos testület tagja. Projektjei során több hónapot töltött külföldön illetve egy esetben egy egész évet dolgozott Japánban. Rendkívül fontosnak tartja Digitális Gyártás új technológiáinak széleskörű terjesztését és az innovációs eredmények hasznosítását. Mindezért jelenleg az EPIC InnoLabs innovációs Kft ügyvezetőjeként és a győri Széchenyi István Egyetem, Járműgyártási tanszékének adjunktusaként dolgozik. Nős, négy gyermek édesapja.

Kapcsolati adatok

+36 30 715 1601
1111 Budapest, Kende utca 13-17

Közösségi háló

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!