Robotizált kamerás mérőállomás

Robotos kamerás berendezés
A berendezést 2019-ben az eCon Engineering Kft. automatizálási üzletága tervezte és építette Tier 1-es szintű autóipari beszállító partnere számára. Hasonló kamerás mérőállomásból összesen eddig 13 darabot készítettünk el és szállítottunk már le magyarországi és külföldi gyáregységeknek.

A hattengelyes robottal szerelt univerzális kamerás mérőállomásunk könnyen és gyorsan adaptálható különböző termékek vizuális ellenőrzésére.
A forgó asztalos kialakítás a lehető legrövidebb ciklusidőt, a cserélhető fészkek és a kamerarendszer a gyors átállást garantálják.

Terület

Minőségellenőrzés változatos paraméterek alapján. A berendezés alkalmas a vevő vagy gyártó által kért paraméterek ellenőrzésére, szabály alapú rendszerek felhasználásával vagy akár mesterséges intelligenciával támogatott kép alapú elemzésekkel.

Megoldás

  • 6 tengelyes ipari robottal a termék különböző oldalakról és szögekből vizsgálható, így alkalmas csatlakozó méretek ellenőrzésre és EOL teszternek is.
  • Különböző feladatokra különböző beépített világítások.
  • Körasztalos megoldással elérhető a lehető legrövidebb ciklusidő
  • Könnyen cserélhető fészkek, amelyekkel a gép több különböző termék vizsgálatára is alkalmas gyors átállással

eredmény

Univerzális robotos ellenőrző berendezés, amely különböző kamerák és megvilágítások alkalmazásával az alkatrészek széles spektrumát képes ellenőrizni.

A cserélhető fészkek miatt, új termék gyártása esetén a beruházási költség töredéke lehet egy új berendezésnek.

Ellenőrizhető paraméterek:

  • Csatlakozó lábak megléte, pozíciója
  • Címkék, feliratok megléte, megfelelősége
  • Csatlakozó méretek ellenőrzése
  • Különböző szín, alak, meglét és méret ellenőrzések
  • Paszta jelenlét és folytonosság
  • Minőségi kritériumok (sorja, karcolások)

Robotos kamera

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

“Nagyon jól éreztem magam, közvetlen és jó volt a hangulat a képzésen. Úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt, hogy tovább képezzem magam!”

testimonials
Szabadkai János
Ellátási lánc vezető-helyettes , Nissin Foods

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!