KLENEN’24 konferencia

  • 2024.03.06. - 2024.03.07.
  • 08:30 to 16:30
  • Eger

2024-ben is megrendezésre kerül a KLENENKlímaváltozás – Energiatudatosság –Energiahatékonyság” című, konferenciát (www.klenen.eu) 2024 március 6-7 között Egerben,az Eger&Park Hotelben, melyen az Egyesületünk közreműködőként vesz részt.

Napjaink egyik legfontosabb feladata, hogy felhívjuk a társadalom minden csoportjának figyelmét az energiamegtakarítás és a környezet védelmének fontosságára. A tudatformálás mellett a motiváció és az érdekeltség megteremtése a gazdaságpolitika alakítóinak és a törvényalkotóknak a feladata, a megfelelő gazdasági és jogi környezet kialakításával. Az alapvető műszaki-, természet-, környezet- és közgazdaság-tudományi ismeretek elsajátítása mindenki számára fontos, de az energiagazdálkodással foglalkozó szakemberek számára nélkülözhetetlen.”

Ezen gondolatok szem előtt tartásával, az eddigi gyakorlattal összhangban a konferencián plenáris és szekció előadások formájában osztjuk meg tapasztalatainkat, mondjuk el véleményünket, az energetikai veszteségfeltárás, auditálás, az EKR jegyzék alkalmazása, az elszámolható energiamegtakarítás hitelesítése, valamint az alternatív járműhajtások kérdésköréhez kapcsolódóan. Önálló szekcióban foglalkozunk az energiagazdálkodáshoz kapcsolódó szabványok és a hatékony energiagazdálkodást segítő rendszerek és tanúsítások bevezetésének és fenntartásának tapasztalataival. Az érdeklődésre tekintettel bemutatjuk a résztvevőknek a villany, földgáz, a CO2 és az EKR tőzsdék működését.

Találkozzunk Egerben a konferencián!
Részletes program a rendezvény weboldalán: https://klenen.eu/

 

 

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!