Ipar 4.0 webinar – Robotszimuláció, virtuális beüzemelés és ergonómia

DigiLean webinar
  • 2021.06.25.
  • 10:00 to 11:30
  • Zoom

A webinar PROGRAMJA:

A webinar során az előadásokon felül mód nyílik az interaktív online találkozásokra, beszélgetésekre is, melynek során más iparágakból érkező szakemberekkel beszélgethet a lenti témákról.

TEMATIKUS ELŐADÁSUNK:

1.) Robotszimuláció és virtuális beüzemelés alkalmazása ipari projektekben

Napjainkban az automatizálással kapcsolatban nem az a kérdés, hogy szükséges-e, hanem hogy milyen szinten alkalmazzuk. A robotizálás szerves része az ipari automatizálásnak. Az ipari robotok alkalmazási területeit fogjuk körbejárni, valamint az ehhez kapcsolódó, mérnöki munkát segítő szoftvereket fogjuk áttekinteni, olyan témákat érintve, mint a robotszimuláció,  az ütközésvizsgálat, gyártási folyamatelemzés és a virtuális beüzemelés

Előadók: Német István ( Enterprise Group) és Kálmán Attila ( Robot-X Kft.)

Időpont: 10:00-10:30 ( 10:30-10:40 Q&A)

 

2.) Az ergonómikus munkaállomások kialakítása korszerű technológiákkal

Az ember mindig irányit, a robotok végrehajtanak.

Ha  dönteni kell,  hogy ember vagy robot végezzen egy munkafázist, ismernünk kell mindkét fél képességeit és adottságait. Élőben mutatjuk be, mekkora segítségre számíthatunk egy manipulátor alkalmazásával az ergonómikus munkahely kialakításában.

Előadók: Brányik Tibor (Trigo Group) és Ördögh László (ViveLab Ergo)

Időpont: 10:40-11:10 ( 11:10-11:20 Q&A)

 

A rendezvény végén ismét interaktív Kérdések-Válaszok szekcióval zárjuk a közös gondolkodást, ahol felteheti kérdéseit, tovább bővítheti kapcsolatait.

Technikai részletek:

A webinar ZOOM-on zajlik.

A belépéshez szükséges technikai részleteket a webinar előtti napokban küldjük el a lentiekben megadott regisztrációs email címre.

A részvétel DÍJMENTES, viszont regisztrációhoz kötött!

A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk!

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!