Ipar 4.0 webinar – Jövőtervezés szimulációs példákkal ipari környezetben

DigiLean webinar
  • 2022.11.10.
  • 09:00 to 10:00
  • Zoom

A webinar PROGRAMJA:

A webinar során az előadásokon felül mód nyílik az interaktív online találkozásokra, beszélgetésekre is, melynek során más iparágakból érkező szakemberekkel beszélgethet a lenti témákról.

Jövőtervezés szimulációs példákkal ipari környezetben

Előadó: Német István-Enterprise Group

Napjainkban az automatizálással kapcsolatban nem az a kérdés, hogy szükséges-e, hanem hogy milyen szinten alkalmazzuk. A gyártási folyamatok hatékony szervezése kulcsfontosságú tényezővé nőtte ki magát. Szoftveres megoldások alkalmazásával létrehozhatók a termelési rendszerek (gyártósorok,  robotcellák, gyártáskiszolgáló és raktározási rendszerek) digitális modelljei, amelyek elősegítik a folyamatok megismerését, elemzését és hatékony működését.

A rendezvény végén ismét interaktív Kérdések-Válaszok szekcióval zárjuk a közös gondolkodást, ahol felteheti kérdéseit, tovább bővítheti kapcsolatait.

Technikai részletek:

A webinar ZOOM-on zajlik.

A belépéshez szükséges technikai részleteket a webinar előtti napokban küldjük el a lentiekben megadott regisztrációs email címre.

A részvétel DÍJMENTES, viszont regisztrációhoz kötött!

A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk!

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!