Ipar 4.0 webinar – A válságálló vállalkozások alapja az ERP rendszer, mely valós idejű adatokat tartalmaz

DigiLean webinar
  • 2022.05.25.
  • 10:00 to 12:00
  • Zoom

A webinar PROGRAMJA:

A webinar során az előadásokon felül mód nyílik az interaktív online találkozásokra, beszélgetésekre is, melynek során más iparágakból érkező szakemberekkel beszélgethet a lenti témákról.

A válságálló vállalkozások alapja az ERP rendszer, mely valós idejű adatokat tartalmaz

Előadó: Kulcsár Alexandra, erp-consulting.hu

A versenyképesség kulcsa a jelenlegi, extrém és változékony gazdasági helyzetben a valós időben rendelkezésre álló információk alapján történő döntéshozatal. Azok a cégek lesznek a nyertesei a jelenleg eszkalálódó válságnak, akik integrált vállalatirányítási rendszerekben (ERP) minden szükséges információt látnak, és ezek alapján tudnak gyorsan reagálni. Nincs mire várni tovább. Az excel-varázslatok ideje lejárt.

A rendezvény végén ismét interaktív Kérdések-Válaszok szekcióval zárjuk a közös gondolkodást, ahol felteheti kérdéseit, tovább bővítheti kapcsolatait.

Technikai részletek:

A webinar ZOOM-on zajlik.

A belépéshez szükséges technikai részleteket a webinar előtti napokban küldjük el a lentiekben megadott regisztrációs email címre.

A részvétel DÍJMENTES, viszont regisztrációhoz kötött!

A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk!

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!