Ipar 4.0 webinar

DigiLean webinar
  • 2021.01.29.
  • 10:00 to 12:15
  • Zoom

A webinar PROGRAMJA:

A webinar során az előadásokon felül mód nyílik az interaktív online talákozásokra, beszélgetésekre is, melynek során más iparágakból érkező szakemberekkel beszélgethet a lenti témákról.

TEMATIKUS ELŐADÁSAINK:

Legyen a folyamat (át)látható!
Előadó: Tömpe László – LeanCenter

Hatékonyan – azaz optimális erőforrás ráfordítás mellett – értéket teremteni, ez minden gazdasági társaság célja. A napi rutin azonban elviszi a fókuszt a folyamatok működéséről, feltéve, ha hagyjuk.
A rendszeres és következetes folyamatkövetés, az értékfolyamatelemzés alapot ad arra, hogy lássuk azt, ami egyébként nehezen észrevehető.
Segítségével feltárhatók, ezáltal felszámolhatók a folyamatban rejlő nehézségek, melynek következtében a hatékonyság fejleszthetővé válik.
A rövid előadás az értékáram elemzés módszerén és tanulságain túl kitér az egyedi folyamatokban rejlő potenciálok beazonosítására is.

Folyamatfejlesztés és gyártásoptimalizálás ipari környezetben
Előadó: Czirkó Dávid – EPIC Innolabs

Minden gyártóvállalat életében fontos szerepet játszik a folyamatok állandó fejlesztése, a jelentősebb teljesítménymutatók (KPI) és a minőség javítása. Ilyen fejlesztés lehet a ciklus- és taktidők csökkentése, operátorok leterheltségének kiegyenlítése, átállások ütemezése, komplett gyári beruházások vagy az eszközpark bővítése.
Ma már lehetőség van olyan korszerű eszközrendszer alkalmazására, amely ötvözi az évek során felhalmozott tapasztalati értékeket a korszerű programozási megoldásokkal. Olyan rendszert fogunk bemutatni, amely rendelkezik sztenderd, széleskörűen paraméterezhető gyártás-modellező elemekkel, másrészt biztosítja az adott projektben megjelenő, speciális fejlesztési igények gyors megvalósíthatóságát.

A rendezvény végén ismét interaktív Kérdések-Válaszok szekcióval zárjuk a közös gondolkodást, ahol felteheti kérdéseit, tovább bővítheti kapcsolatait.

Technikai részletek:

A webinar ZOOM-on zajlik.

A belépéshez szükséges technikai részleteket a webinar előtti napokban küldjük el a lentiekben megadott regisztrációs email címre.

A részvétel DÍJMENTES, viszont regisztrációhoz kötött!

A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk!

 

A regisztrációt lezártuk!

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!