Ipar 4.0 webinar – 10 buktató a lean és a digitalizáció útján

DigiLean webinar
  • 2022.03.24.
  • 10:00 to 12:00
  • Zoom

A webinar PROGRAMJA:

A webinar során az előadásokon felül mód nyílik az interaktív online találkozásokra, beszélgetésekre is, melynek során más iparágakból érkező szakemberekkel beszélgethet a lenti témákról.

10 buktató a lean és a digitalizáció útján

Előadó: Klem Krisztián, LeanBox

Digitalizáció, Lean, folyamatfejlesztés – Induljunk vagy ne induljunk? Merre menjünk? Melyiket válasszam? Megéri? Kell segítség vagy egyedül?

A digitalizáció és a Lean fejlesztések útja rögös és az elején sok minden csak homályosan látszik. Konkrét és valós példákon keresztül megmutatjuk, hogy milyen tipikus hibákat követnek el a cégek és milyen kihívások jelentkezhetnek.

Legfontosabb a tudatosság, hogy már a legelején lássuk a lehetséges buktatókat. Sok mindent el lehet kerülni, de legalábbis felkészülni, van megoldás!

A rendezvény végén ismét interaktív Kérdések-Válaszok szekcióval zárjuk a közös gondolkodást, ahol felteheti kérdéseit, tovább bővítheti kapcsolatait.

Technikai részletek:

A webinar ZOOM-on zajlik.

A belépéshez szükséges technikai részleteket a webinar előtti napokban küldjük el a lentiekben megadott regisztrációs email címre.

A részvétel DÍJMENTES, viszont regisztrációhoz kötött!

A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk!

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!