Ipar 4.0 online meetup

online event 02
  • 2020.11.05.
  • 120 perc
  • Zoom (regisztrációhoz kötött)

Az online térben (Zoom) szervezett meetup esemény az alábbi témákkal várja az Érdeklődőket:

  1. Digitalizáció – Hogyan változtatják meg a komplett termelési folyamatot a korszerű adatgyűjtő megoldások? Milyen biztonsági kérdéseket vetnek fel az új technológiák?
  2. RFID, és Pick To Light rendszerek – Milyen megoldások fogják átalakítani, és támogatni a logisztikai folyamatokat? Hogyan kapcsolódik ide a decentralizált automatizálás, és mik az előnyei?
  3. Állapotmonitorozás, megelőző karbantartás – Milyen egyszerű megoldások léteznek az állapotmonitorozás, rezgésdiagnosztika megvalósítására? Miért érdemes monitorozni a vezérlőszekrényünk állapotát?
  4. Ipari adat- és információ védelem – IT versus OT kiberbiztonság – az IT és az OT területeken dolgozók közötti összeütközések, félreértések, értetlenség és bizalmatlanság jelenségét járjuk körbe. Megvilágítjuk az eltérő kockázatkezelési szempontokat. Beszélünk a szükségszerű együttműködés kialakításáról és felsorolnánk azokat az alaplépéseket, amit az OT kiberbiztonság érdekében meg kell tenni.

 

Előadóink:

Korcsmáros Ádám – Turck Hungary Kft

Pokó István – Seacon Kft 

 

Dátum: 2020. november 05, csütörtök

Időpont: 10:00 – 12:00

Részvételi díj: Díjmentes, de regisztrációhoz kötött

 

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!