Ipar 4.0 képzés – Additív gyártás, 3D technológia

ipar 4.0 képzés
 • 2022.03.22.
 • 08:00 to 16:00
 • Budapest vagy online

A KÉPZÉSRŐL

Képzésünk célja, hogy a résztvevők megismerjék az ipar 4.0 modern megoldásainak lehetőségeit, támogatva ezzel a lean alapelvekre épülő hatékony és innovatív termelésmenedzsment módszereket.

Mindazon termelési műszaki szakemberek (technikusok, mérnökök, karbantartási, termelésirányítási, logisztikai, minőségirányítási, technológiai szakemberek, termelési középvezetők), K+F+I szakemberek, vállalati közép- és felsővezetők számára javasoljuk, akik minimum középfokú végzettséggel rendelkeznek és munkájuk során kapcsolatba kerülnek az ipari folyamatok fejlesztésével, digitalizációjával.

A képzés moduljai:

 1. Lean gyártási rendszerek összefoglalója
 2. Virtuális prototípus gyártás és robotika
 3. Additív gyártás, 3D technológia
 4. A tervezési és gyártási folyamatok digitalizálási lehetőségei és összekapcsolása
 5. Valós idejű digitális gyártáslogisztikai monitoring
 6. Diszruptív technológiák és digitális Intelligencia a feldolgozóiparban
 7. Képfeldolgozással támogatott gyártásközi minőségellenőrzés és végellenőrzés

A képzés időtartama: 6 óra

A képzés formája: nyílt, csoportos, személyes jelenléti képzés

A képzési modul tematikai elemei:

 • A 3D nyomtatás főbb felhasználási területei, a 3D nyomtatók működése – az additív technológia bemutatása
 • A 3D tárgyalkotás menete – 3D tárgyak forrása, CAD fájlok konvertálása, szeletelő program használata
 • Az adott munkafolyamathoz a megfelelő 3D nyomtató kiválasztása, a 3D nyomtató működése, beüzemelése, egyszerűbb tárgyak nyomtatása
 • 3D nyomtatóval előállítható ipari jellegű tárgyak szeletelése
 • A 3D tárgyalkotás, tervezés alapjai
Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik. 

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően automatikus válaszüzenetben díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban! Amennyiben az automatikus díjbekérő nem érkezik meg az e-mail címére 30 percen belül, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal!

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@digilean.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fentartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának és helyszínének  változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!