Hogyan készítsük elő sikeresen az ERP (integrált vállalatirányítási szoftver) bevezetésünket? – Webinar

DigiLean webinar
 • 2021.11.26.
 • 10:00 to 12:00
 • Zoom

A webinar PROGRAMJA:

A webinar során az előadásokon felül mód nyílik az interaktív online találkozásokra, beszélgetésekre is, melynek során más iparágakból érkező szakemberekkel beszélgethet a lenti témákról.

A legtöbb közép- és nagyvállalatnak alapvető érdeke az ügyviteli folyamatok digitalizációja, ma már egyértelműen versenyhátrány, ha nem rendelkeznek modern integrált vállalatirányítási rendszerrel (ERP). Az ERP projektek nemzetközi és hazai bevezetési statisztikái ugyanakkor sokkolóak: a projektek 50 százaléka sikertelen.

 • Mit tehetünk ügyfélként, hogy a mi projektünk sikeres legyen?
 • Hogyan kell ennek nekikezdeni?
 • Honnan tudhatjuk, melyik ERP rendszer a nekünk való?
 • Hogyan kell jól szerződni a szoftverszállítóval?
 • Hogyan építsük fel a projektcsapatunkat?
 • A folyamatainkat változtassuk a szoftverhez vagy inkább kérjünk egyedi fejlesztéseket?
 • Egy lépésben vezessünk be mindent, vagy érdemes szakaszolni a projektet?
 • Milyen rendszerekhez építsünk interfészt?

A webináriumban lépésről lépésre végig megyünk az előkészítési feladatokon, áttekintve a várható projekt kockázatokat és azokhoz szükséges intézkedéseket. Megtudhatjuk, ki az az Alkalmazásgazda, az Adatmigrációs felelős, kik a Kulcsfelhasználók és mit csinál egy Projekt-minőségbiztosító.

A webinárt Kulcsár Alexandra, az erp-consulting.hu szakmai vezetője tartja, aki az elmúlt 24 évben mintegy 118 ERP projektben dolgozott, többségében ügyfél oldali technológia-független tanácsadóként.

A 60 perces előadás után tovább 30 percben feltehetik a résztvevők kérdéseiket.

A rendezvény végén ismét interaktív Kérdések-Válaszok szekcióval zárjuk a közös gondolkodást, ahol felteheti kérdéseit, tovább bővítheti kapcsolatait.

 

Technikai részletek:

A webinar ZOOM-on zajlik.

A belépéshez szükséges technikai részleteket a webinar előtti napokban küldjük el a lentiekben megadott regisztrációs email címre.

A részvétel DÍJMENTES, viszont regisztrációhoz kötött!

A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk!

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!