Sikeres ERP (integrált vállalatirányítási szoftver) projektek előkészítése, szoftverkiválasztás és projektmenedzsment a gyakorlatban

ERP Norex
  • 2024.01.25.
  • 08:30 to 16:30
  • Budapest

A KÉPZÉSRŐL

Nemzetközi felmérések szerint kevesebb, mint 50 százaléka tekinthető sikeresnek az ERP bevezetési projekteknek. A legtöbb kutatás szerint számos oka van annak, hogy miért csúsznak félre az egyébként nagyértékű és üzletileg is kritikus szoftverbevezetések. A képzés célja, hogy a közép- és nagyvállalati döntéshozókat, IT Vezetőket, leendő projektvezetőket ellássa mindazon ismeretekkel, melyek lehetővé teszik, hogy eredményesen tudjanak ilyen projekteket előkészíteni és menedzselni.

A képzés tematikája:

1. Mikor, miért merül fel ERP rendszer bevezetésének igénye, szükségessége?
2. Miben támogatja az ERP rendszer a vállalatot? Vezetői, pénzügyi szempontok
3. Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a döntés előtt?
4. Az ERP költség, vagy befektetés? Számoljunk megtérülést
5. Mi az ügyviteli rendszer? Mi az ERP? Mikortól tekinthetünk egy információs rendszert ERP megoldásnak?
6. ERP rendszerek története
7. Folyamatok, szervezet, adatalapú döntéshozatal
8. Honnan tudjuk, hogy ERP érett a cégünk? Mikor érdemes ERP-t bevezetni?
9. Vállalati stratégia és az ERP kapcsolata
10. Projekttervezés, projekt szervezet tervezése
11. ERP rendszer kiválasztási projekt elemei, módszertana:
       – Működés felmérése
       – Követelményspecifikáció
       – BPR-ra van szükség?
       – Szállítói lista összeállítása
       – Tendereztetés folyamata
       – TCO számítás

12. Tudunk-e sikeresen ERP projektet menedzselni házon belül?
13. ERP bevezetési projekt tervezése, szervezése, szerepkörök
14. Ki az a tesztelési menedzser? Mi az a törzsadat-menedzsment? Miért kell, hogy legyen oktatási stratégiánk?
15. Esettanulmányok bemutatása

 

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
Képzés regisztrációs űrlap
Ha szeretne részt venni a Magyar DigiLean Egyesület képzésein, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot! A regisztráció sikerességéről itt a weboldalon, a regisztrációs felületen adunk visszajelzést, így kérjük várja meg, míg ez az automatikus válaszüzenet megjelenik!
Kérjük, válasszon a fentiek közül, tagi státuszának megfelelően!
Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik. 

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban! 

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@digilean.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fentartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának és helyszínének  változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!