Sikeres ERP (integrált vállalatirányítási szoftver) projektek előkészítése, szoftverkiválasztás és projektmenedzsment a gyakorlatban

ERP Norex
 • 2024.02.02.
 • 08:30 to 16:30
 • Budapest

A KÉPZÉSRŐL

Nemzetközi felmérések szerint kevesebb, mint 50 százaléka tekinthető sikeresnek az ERP bevezetési projekteknek. A legtöbb kutatás szerint számos oka van annak, hogy miért csúsznak félre az egyébként nagyértékű és üzletileg is kritikus szoftverbevezetések. A képzés célja, hogy a közép- és nagyvállalati döntéshozókat, IT Vezetőket, leendő projektvezetőket ellássa mindazon ismeretekkel, melyek lehetővé teszik, hogy eredményesen tudjanak ilyen projekteket előkészíteni és menedzselni.

A képzés tematikája:

 1. Mi az ügyviteli rendszer? Mi az ERP? Mikortól tekinthetünk egy információs rendszert ERP megoldásnak?
 2. 2. ERP rendszerek története
 3. Folyamatok, szervezet, adatalapú döntéshozatal
 4. Honnan tudjuk, hogy ERP érett a cégünk? Mikor érdemes ERP-t bevezetni?
 5. Vállalati stratégia és az ERP kapcsolata
 6. Projekttervezés, projekt szervezet tervezése
 7. ERP rendszer kiválasztási projekt elemei, módszertana:
  1. Működés felmérése
  2. Követelményspecifikáció
  3. BPR-ra van szükség?
  4. Szállítói lista összeállítása
  5. Tendereztetés folyamata
 8. TCO számítás
 9. Tudunk-e sikeresen ERP projektet menedzselni házon belül?
 10. ERP bevezetési projekt tervezése, szervezése, szerepkörök
 11. Ki az a tesztelési menedzser? Mi az a törzsadat-menedzsment? Miért kell, hogy legyen oktatási stratégiánk?
 12. Esettanulmányok bemutatása
Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
Képzés regisztrációs űrlap
Ha szeretne részt venni a Magyar DigiLean Egyesület képzésein, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot! A regisztráció sikerességéről itt a weboldalon, a regisztrációs felületen adunk visszajelzést, így kérjük várja meg, míg ez az automatikus válaszüzenet megjelenik!
Kérjük, válasszon a fentiek közül, tagi státuszának megfelelően!
Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik. 

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően automatikus válaszüzenetben díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban! Amennyiben az automatikus díjbekérő nem érkezik meg az e-mail címére 30 percen belül, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal!

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@digilean.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fentartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának és helyszínének  változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!