Adatelemzés, gépi tanulás

DigiLean AI gépi tanulás mesterséges intelligencia képzés
 • 2024.02.18.
 • 08:30 to 16:30
 • Budapest
A KÉPZÉSRŐL

Napjaink egyértelműen legdivatosabb témája a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségek kiaknázása, azonban a laikus szemlélő számára bűvésztrükknek tűnhet az, hogy hogyan bányászunk elő hasznos információt végtelennek tetsző adattáblák sokaságából.
Az egynapos kurzus bevezetést ad az idősoros elemzések mögötti gépi tanulási technikák világába, illetve az ilyen típusú projektek részleteibe. A kurzus során a szükséges minimális elméleti háttér után gyakorlati anyagok segítik a megértést és a tapasztalat szerzést, adatelemzési, -előkészítési technikák, valamint interaktív vizualizációk készítésében.
Mindezt olyanoktól tanulhatod, akik olyan világméretű cégek adatelemzési és adattudományi projektjeiben dolgoztak, mint az Intel, a Western Digital vagy a Magyarországon is gyárat üzemeltető Apollo Tyres.

Kinek ajánljuk?

Minden, gépi tanulás után érdeklődőket szeretettel várunk, tekintve az átadáskerülő ismeretek hasznosításának csak a felhasználói képzelet szabhat határt. A tanfolyamon sikeres elvégzéséhez alap Python ismeretek szükségesek.

Eredmények a résztvevők számára

Gépi tanulás elméleti és gyakorlati alapismeretei. A nap végén a résztvevők képesek lesznek megérteni a korszerű adatelemzési projektek hátterét, azok lépéseit, illetve csapdáit és a sikeres kivitelezésük titkait. A résztvevők megismerkednek az adatelemzés és -előkészítés technikáival, valamint a Jupyter notebook segítségével interaktív vizualizációk készítésére is képesek lesznek.

Tematika:
 • Az adattudomány és a mesterséges intelligencia alapfogalmai, alkalmazási területek
 • Adatstruktúrák és adattípusok kezelése
 • Klasszifikáció, regresszió és klaszterezés modelljei
 • Lineáris modellek, döntési fák, legközelebbi szomszédok elmélete
 • Klasszifikációs és regressziós modellek építése
 • Numpy, Pandas és Scikit-learn csomagok használata
 • Modellek kiértékelése, teljesítmény összehasonlítása
Bemeneti feltételek:

felsőfokú végzettség, középszintű matematikai ismeretek, alapszintű Python tudás.

Jelentkezési határidő: 

 • 2024. február 20.

Helyszín:

 • EPIC InnoLabs Kft budapesti székhelye
  1111 Budapest,
  Kende u. 13-17
Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek ezen a képzéssorozaton. Ahogy a tegnapi visszajelzésemben is mondtam, nagyon jónak tartottam a képfeldolgozással kapcsolatos képzést. Nagyon nagy tudásanyagot képvisel József ebben a témában. Hiteles, széleskörű életszerű információkat kaptam. Az pedig, hogy felhívhatjuk Józsefet és segít, az már hab a tortán. Ezen kívül még egy valós problémánkkal is foglalkoztunk a képzésen, ez szinte példa nélküli.”

testimonials
Richstick László
Lean Management Engineer , BOS
Képzés regisztrációs űrlap
Ha szeretne részt venni a Magyar DigiLean Egyesület képzésein, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot! A regisztráció sikerességéről itt a weboldalon, a regisztrációs felületen adunk visszajelzést, így kérjük várja meg, míg ez az automatikus válaszüzenet megjelenik!
Kérjük, válasszon a fentiek közül, tagi státuszának megfelelően!
Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik. 

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban! 

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@digilean.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fentartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának és helyszínének  változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük ennek elfogadását!